welcome little one

In het doolhof van babyverzorgingsproducten zochten wij naar de beste producten, met een verpakking die tè leuk is om te geven. En dat bleek nog best lastig te zijn. Dus daarom zijn we zelf aan de slag gegaan. Het was onze wens om een pure en natuurlijke babyverzorgingslijn neer te zetten, met een hoog gift-gehalte en een Nederlandse producent. Na veel overleggen, proberen en schetsen werd Tiny Humans geboren: babyverzorging van natuurlijke ingrediënten en verpakt als het mooiste cadeau. Met Tiny Humans verwelkom je ieder kleintje met veel liefde op de wereld: welcome little one.

Tiny Humans baby care products - full range
nikki hateley en judith de ruijter portretfoto

making life lovely

Tiny Humans is het nieuwste merk van Judith en Nikki, twee moeders van in totaal zeven kinderen én oprichtsters van A Little Lovely Company. Met haar producten wil A Little Lovely Company iedere dag een beetje meer lovely maken. In een paar jaar tijd is het bedrijf uitgegroeid van start-up tot wereldwijd opererende groothandel. Om nog meer loveliness te verspreiden is het nieuwe merk Tiny Humans nu toegevoegd aan het assortiment van A Little Lovely Company. Making life lovely.

dutch design

Made in The Netherlands, dat is Tiny Humans. Onze producten zijn geheel Nederlands: ontworpen, gemaakt en gedistribueerd in Nederland. En dat betekent ook dat al onze producten voldoen aan de hoge Europese standaarden.

Tiny Humans dutch design